Au pair AMERIKA 

Godina dana u SAD-u – iskustvo za cijeli život!

Čuvaj djecu u američkoj obitelji, upoznaj svakodnevni život Amerikanaca, usavrši engleski, putuj, ostvari važne kontakte za budućnost!

Uz minimalne početne troškove kao au pair dobivaš:

  • trodnevnu orijentaciju u New Yorku
  • besplatan smještaj i hranu
  • džeparac
  • 500 $ za tečaj po izboru na lokalnom koledžu
  • dva tjedna godišnjeg odmora
  • zdravstveno osiguranje
  • i avionsku povratnu kartu!

Tvoje obaveze su isključivo: čuvanje djece, priprema obroka, vožnja u školu, vrtić, na aktivnosti i briga o dječjim stvarima. Maksimalno radno vrijeme je 45 sati tjedno, a slobodno vrijeme je minimalno dan i pol u tjednu i jedan dugi vikend u mjesecu, od petka navečer do ponedjeljka ujutro.

Minimalni tjedni džeparac određuje State Department na osnovi troškova stanovanja i hrane i iznosi 195.75 USD tjedno za au pair koje imaju minimalno 200 sati iskustva s djecom u posljednje tri godine i 250 USD za au pair koje su radile kao dadilje, odgajateljice ili učiteljice. Au pair i obitelj se mogu dogovoriti i o većem iznosu.

Po dolasku u obitelj javit će ti se savjetnica koja živi u blizini. Ona je provjerila obitelj prije nego su primljeni u program i vodi brigu o svim au pair u okrugu. Stoga, ako si djevojka, imaš između 18 i 26 godina i vozačku dozvolu – ne oklijevaj, napravi korak koji može promijeniti tvoju budućnost! Želiš li saznati više, pročitaj priče naših djevojaka na ovim stranicama ili nam se pridruži na jednoj od prezentacija koje se redovito održavaju u prostorijama naše agencije. Poslušaj što naše bivše au pair djevojke kažu o svojoj godini u Americi, pogledaj zajedno s nama videozapis o njihovu životu i cijelom programu.

Datume održavanja prezentacije pronaći ćeš u rubrici novosti.

5 2 votes
Article Rating