26.10.2020.

Obavijest

U skladu s odredbama vezanim za okupljanja u zatvorenim prostorima kao posljedica epidemije COVID- 19 svu komunikaciju uključujući i prijavu u program obavljat ćemo e-mailom, telefonom i putem naših stranica.

Molimo da eventualni dolazak u agenciju najavite kako bismo spriječili boravak više osoba istovremeno u prostorijama agencije.

Vaša Sunčana vura


Zahvalni smo našim prošlim i aktualnim au pair djevojkama koje šire informacije o Au Pair-u u Americi i koji svoje prijatelje upućuju na naš program! Da bismo vam pokazali koliko to cijenimo, od sada za upućivanje prijateljica na Au Pair u Americi možete primiti i nagradu od US $ 50!

Zvuči dobro? Evo što trebate učiniti:

  • ako uputite nekoga u program Au Pair in America, sve što trebate učiniti je poslati e-mail s imenom i prezimenom te e-mail adresom vaše prijateljice, vašim imenom i brojem članstva(membership ID) na [email protected]!
  • kako bi vaša preporuka bila važeća, recite svojoj prijateljici da se registrira na www.aupairamerica.co.uk  i nakon što budu prihvaćene dobit ćete nagradu za upućivanje od US $ 50. (Imajte na umu da vaša prijateljica ne smije biti već registrirana, prihvaćaju se samo nove prijave! )

Veliko vam HVALA i nastavite širiti informacije o Au Pair in America!

Vaša Sunčana vura